Adres

Mezenlaan 24
9404 BS Assen

Openingstijden

Ma-Vr: 09.00-17.00

Bel ons

+00 31 6 36528368

Nieuwe website

Als je voor het eerst een website wilt hebben, komen er wat meer dingen bij kijken. Het leukste van ‘een hele nieuwe’ is de uitdaging om jouw uitstraling te vertalen naar html. De kleuren, het gevoel, de sfeer, hoe kom jij het best online tot je recht.

h

Website vernieuwen

Waarschijnlijk heb je een website. Maar misschien is hij niet “responsive”, dan is hij op een mobiel of tablet minder goed te gebruiken. Je oude website opfrissen en in een nieuw jasje gieten kan snel. Het is zelfs prettig als er al een basis is om mee te werken en van daaruit te gaan vernieuwen.

Hosting

Geen enkele ervaring met websites, hosten en alle bijkomende zaken? Geen probleem. Laat dat maar aan mij over, ik adviseer graag over hostingproviders en alle mogelijkheden. Hou je toch liever zelf de touwtjes in handen? Ook goed! Ik wil graag helpen er iets leuks van te maken. Iets waar je zelf trots op mag zijn.

Wat kost een website?

Dat is een goeie! Het is belangrijk dat ik dat vooraf probeer zo goed mogelijk in te schatten. Uiteraard is het afhankelijk van hoe uitgebreid de site gaat worden. Ik kan aanpassen naar je budget en meedenken over creatieve oplossingen als je net startende ondernemer bent.

Design

Responsive

Less is more..

Think outside the box

Ik ben ook te appen!

Ik werk graag heel direct samen met mijn opdrachtgever.
Korte lijnen, alles kan digitaal gelukkig.

En waarom dan niet via de app?

06-36528368

Stephanie

Stuur me een berichtje
Ik heb de algemene voorwaarden en privacy policy gelezen en ga akkoord